Hopp til hovedinnholdet

Vi hooka, betyr det at hun vil ha sex?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har nettopp vært på en liten vennesamling med en jente jeg liker bl.a. og der skjedde ting jeg ikke forventet. Plutselig begynte hun og jeg å kysse/hooke og jeg ble helt satt ut på en god måte. Har lissom ikke kyssa siden barneskolen. Men spørsmålet mitt er egentlig litt komplisert. Siden vi hooka, betyr det at hun vil ta det neste steget videre? Altså å ha sex, for jenter er litt kompliserte når det gjelder signaler og sånt. Mvh en usikker gutt

Besvart 26.10.2018 21:28
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss og så hyggelig at du har truffet en jente du liker.

Om jenta er klar for sex, er det kun hun som kan svare på. Det kan være vanskelig å vite hva den andre tenker og hva man er klar for.

Derfor er det lurt å ta det litt rolig i starten, slik at man ikke gjør noe fordi man tror at den andre forventer det.

Det er nok lurt å sjekke litt ut hva hun tenker. Du kommer langt dersom dere passer på at begge har det fint underveis. Du kan også se på kroppsspråket hennes om hun liker det dere driver med, eller om hun er litt mer avventende og ikke kysser deg eller tar på deg med samme intensitet som deg, tilbake.

Det absolutt sikreste er jo å snakke med jenta om dette, spør henne direkte. I allefall dersom det kommer til et punkt og du tenker at "Nå skal vi ha sex" så spør henne - Vil du? Det er ikke kleint, de aller fleste føler seg ivaretatt og respektert dersom man spør.

Husk at kun ja, er ja <3

De fleste synes at sex er best med personer man stoler på og som man føler seg trygge på, så det er absolutt en fordel å bli kjent med henne.

Kos deg med hookinga, så blir det alltids sex når begge er klar for det. 

 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex