Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal glidemiddel brukes, hvordan vet man at man bruker det riktig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på flere ting: Hvordan skal glidemiddel brukes og hvordan vet man at man bruker det riktig? Må det vaskes av etter sex? Hvor mye glidemiddel er det vanlig å bruke med kondomer? Jeg har hørt at gummien tar mye av fuktigheten(suger det til seg under sex) stemmer det? Hvor kan man få gratis glidemiddel som er vannbasert?Kan man bruke glidemiddel under oralsex også? Jeg har aldri brukt ekstra glidemiddel når jeg har sex med kondom, men jeg blir nesten tørr i skjeden etterpå. Er det normalt? Jeg blir også veldig slapp etter sex. Et annet problem er at kjæresten min takler dårlig nei til sex og en av grunnene til det er at jeg for vondt når jeg ligger med han noen ganger og at det blir for mye. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 02.11.2018 17:30:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Vanlige samleiestillinger

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle