Hopp til hovedinnholdet

Er så kåt. Objektifiserer alle. Vil det gå over?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt som alltid har vært sporty og flink på skolen. Jeg mener at alle er like og at ingen skal objektifiserer. Mitt problem er at jeg har en vennine på svømming. Vi har vært venner lenge. Nå som jeg er ungdom objektifiserer jeg alle. Det ønsker jeg ikke, føler meg skitten. Jeg ønsker å se hun naken. Jeg vil ha sex med henne og alle (jenter). Jeg liker ikke at jeg føler det sånn. Lærerene på skolen, alle jentene i klassen, venninene til mange, jenter på byen og mer. Det føles feil. Vil det gå over? Unnskyld språket, men jeg er så kåt at jeg tror jeg eksploderer. Jeg kan komme uten å ta på penisen. I vinterhalvåret har jeg mer fett på kroppen, fordi det ikke er sesong. Vet at det kan ha effekt, men dette er faktisk ekstremt. Jeg håper at jeg ikke er nymfo. PS: Har aldri hatt sex før.

SVAR

Besvart 11.11.2018 16:27:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
account_circle