Hopp til hovedinnholdet

Er jeg aseksuell?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er jeg aseksuell? Jeg har alltid trodd jeg bare ikke har hatt gode erfaringer med sex, men nå begynner jeg å tro at det kanskje er en større grunn. - Jeg har aldri noen sinne sett noen på gata eller på bar eller tinder eller fest eller i klassen som jeg har tenkt «han er deilig, han vil jeg ligge med!» Når jeg fortalte en venninne dette fikk hun sjokk, og sa at det kunne hun aldri tenke seg var mulig. Jeg der i mot forstår ikke oppspillet rundt sex. - Jeg forstår ikke hvordan alle snakker og tenker på sex hele tiden. Snakker de virkelig sant når de sier jeg «må» ha sex regelmessig? Er det virkelig et behov noen kan ha? - Jeg foretrekker heller å se film, kose, kysse, prate, gjøre noe kreativt, spille et spill, eller bare ligge helt stille og se på hverandre enn å faktisk ha sex. - Sex kan være helt OK når det først skjer, men ellers (når jeg tenker på sex i hverdagen) så finner jeg det ekkelt, og som et slit. Er det en mulighet for at jeg er aseksuell?

SVAR

Besvart 12.11.2018 17:37:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aseksuell eller aromantisk?

Det er mye fokus på sex i samfunnet vårt. Film, reklame og blader kan ofte gi oss inntrykk av at sex er en selvsagt del av alles liv. Sånn er det nødvendigvis ikke.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle