Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at jenter på min alder vil ha nudes ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år, før gjorde jeg aldri noe galt, jeg turte så vidt å snakke med eldre gutter. Nå har jeg både fått & sendt nudes til tre forskjellige gutter på veldig kort tid.. Han ene er 19, de to andre er 17. Er det unormalt at jenter på min alder vil ha nudes? Blir jenter sett på som horer av eldre gutter visst de sender nudes til flere? Fordi jeg tror jeg bare gjør det for bekreftelse...

SVAR

Besvart 14.11.2018 20:58:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle