Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hvordan sex kjennes ut. Hva kan man bruke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år og jeg lurer på hvordan sex kjennes ut, men jeg har ingen partner. Derfor tenkte jeg at dildo var en løsning, men jeg har ingen dildo og jeg synes at det kommer til å bli flaut å gå å kjøpe en, så jeg lurer på hva jeg kan bruke og hvordan man gjør det. Har også hørt at man bør bruke kondom utenpå f.eks en agurk, men jeg har ikke kondomer, hva kan man bruke istedenfor?

SVAR

Besvart 13.11.2018 20:56:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
account_circle