Hopp til hovedinnholdet

Har jeg sjanse for å bli gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg og kjæresten min hadde «sex» for en uke sia ca. Altså han var ikke helt inni meg og han er et år yngre enn meg. Vel egt så er jeg 12 og han er også 12 men jeg er født seint på året(har bursdag om litt under en måned). Men uansett... han har enda ikke fått sin første «sædutløsning» og det varte ca bare i 1 minutt (altså at vi hadde sex)... vi gjorde d først med kodnom og så uten kondom. Har jeg sjanse for å bli gravid? Svar så fort som mulig vær så snill! Jeg er kjempe redd...

SVAR

Besvart 24.11.2018 09:33:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle