Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har ingen sexlyst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært i lag med kjæresten min i snart to år. I ca 1 år hadde vi sex hele tiden, jeg regnet jo med at det skulle dabbe litt av, men nå er det helt borte. Han har ingen sexlyst, og vet ikke selv hvofor. Jeg blir veldig frustrert, sint, trist og føler meg uvell. Føler jo selfølgelig han ikke har lyst på meg.. Jeg har prøvd å snakke om det, han sier det ikke er meg - men han er ikke flink på å gi meg kompliment, si jeg er sexy osv.. dette resulterer i at jeg bare er trist.. det har gått så langt at hver gang jeg blir avvist blir jeg lei meg, forstår jo at det ikke øker hans lyst når det alltid blir sånn, men kan ikke noe for det.. Jeg tviler på forholdet.. På samme tid føler jeg at alt av ekser og gamle flammer dukker opp overalt og tar kontakt, og jeg savner det gamle livet jeg hadde med masse god sex.. Jeg blir 21 i januar, men føler vi er 53 og har vært gift i 20 år... Hva kan jeg gjøre? hva kan dette være? forholdet er tålig greit ellers!

SVAR

Besvart 02.12.2018 21:12:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle