Hopp til hovedinnholdet

Får ikke orgasme sammen med kjæresten. Tips til hva som kan hjelpe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og typen har vært sammen en god stund, og hatt sex i omtrent et halvt år. Er veldig komfortable med hverandre. Problemet er at jeg ikke har fått orgasme en eneste gang. Det er noe vi begge har veldig lyst til. Selvom vi har god sex uten at jeg kommer, så vil jeg komme. Men aner ikke hvordan vi skal få det til! Har prøvd en god del, og begynner å tro jeg ikke er i stand til å komme eller noe. Har hørt at det er jenter som aldri kommer, og hva kommer det av? Er det at det ikke går i det hele tatt liksom? Og er det noen tegn som kan vise om man kan komme eller ikke? Har sykt lyst, og er veldig lei av å ikke vite. Kan dere også komme med noen tips til noe som kan hjelpe? Også hver gang jeg blir kåt får jeg gåsehud og føler meg varm i kinnene, har hørt det er tegn til orgasme?

SVAR

Besvart 02.12.2018 15:26:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme ut, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men kroppen reagerer ikke?

Sliter du med å få kroppen din til å fungere som forventet når du er kåt? Les om hva årsaken kan være og hva kan du gjøre.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle