Hopp til hovedinnholdet

Hei, igår hadde eg sex med ein venn av meg og nå er alt kleint...

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, igår hadde eg sex med ein venn av meg. Nåke som eg trudde aldri ville ha skjedd. Eg var edru men han hadde drukke, men han virka ganske edru da. Eg ane ikkje ka som skjer vidare no eller Ka me ska gjera. Føle at d e veldig kleint mellom oss no. Og eg trur kanskje at eg like han litt, men eg veit ikkje om han like meg eller ka eg ska gjer no.

Besvart 07.12.2018 14:36
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Det kan nok være vanskelig å få tilbake det gode gamle vennskapet med mindre dere begge klarer å glemme hele greia og late som om det ikke har skjedd.

Det tror jeg ikke dere kommer til å klare, for du har oppdaget at du kanskje har følelser for han. Du vet ikke hva han føler eller tenker- om han har mer enn bare vennskapelige følelser for deg eller om han bare tenker at dette var en engangs greie.

Jeg tenker at du må snakke med han. Fortell han at du synes at det har blitt litt kleint nå etterpå, men at du faktisk liker han. Se hva han svarer på det. Jeg vil ikke anbefale dere å dere på å bare være venner som har sex med hverandre. Det går sjelden bra og dere kommer ikke til å klare å holde på vennskapet deres på den måten.

Dere må bestemme dere for hva dere skal være - eller prøve på å være. Enten legger dere episoden bak dere og fortsetter å være venner eller så kan dere prøve å se om det kanskje kan bli noe mer. Det er jo tydelig en kjemi mellom dere som går ut over det som kan kalles vennskapelig siden dere hadde sex, og det er kanskje verd å utforske?

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

Tolke eller vise seksuell lyst

En gutt og jente i tenårene sitter på en sofa, og jenta kysser gutten på kinnet. (www.colourbox.com)

Hvordan kan du vite at kjæresten eller den du vil ha sex med, vil det samme? Hvordan tolke den andre riktig, for ikke å gjøre noe galt? Og hvordan kan du selv vise partner at du er klar for å ha sex?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex