Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg utvide skjeden min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er jomfru, sånn helveis. Jeg og typen har prøvd å ha sex en gang, men jeg er veldig trang og hans penis er veldig svær. Den gikk ikke inn. Var litt småflaut, men gikk fint. Men dette kan jo bli et problem. Jeg trenger desperat å bli mindre trang litt fort. Har prøvd med andre ting inn på egen hånd, og får inn noe med diameter på ca 2cm. Trenger virkelig å få inn noe større, men det gjør vondt! Skal jeg bare pine meg frem til det, eller finnes det en bedre måte?

SVAR

Besvart 06.12.2018 22:03:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er betegnelsen på den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er et annet ord for skjede og er den indre delen av kjønnsorganet. Fitte er det norske ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
account_circle