Hopp til hovedinnholdet

Treneren min tok hånda ned i trusa mi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For noen mnd siden var eg og en annen fra laget mitt på NM. Og med at faren til han andre var treneren vår så budde de 2 ilag på hotel, når eg hadde mitt egent rom. Vi skulle overnatte i 4 netter. De ble så ensomt at jeg spurte om å flytte inn til dem. Sønnen til treneren min sa Ja, og vi byttet derfor rom. Noe som betyr at eg budde på rom med treneren min. Vi hadde en dobbelseng å gikk å la oss. Uten at eg visste det så sa eg "For å vær helt ærlig, så er eg litt glad i deg" det var stille også reiste han seg og ga meg en klem og et lite kyss på kinnet samtidig. Eg våkna midt på natten å fant ut av at han holdt rundt meg. Noe som eg føler var ganske ubevisst av han. Dagen etterpå så fikk eg en klem igjen, og senere på dagen så lå vi i senga også plutslig så tokk han å koste meg på ryggen, videre ned på lårene. Det som var rart at eg lå med undertøy (Thong og BH) under dyna og han visste om det. Han holdt rundt rompa mi før han tokk hånda si nede i trusa mi. Han er 49år gammel :( Hjelp

SVAR

Besvart 17.12.2018 22:44:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle