Hopp til hovedinnholdet

Kåt på søskenbarnet mitt, tenker på å voldta henne Hva burde jeg gjøre ?.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 14 år. Jeg er veldig kåt på søsken barnet mitt (22) Jeg har vært kåt på henne siden jeg var 12, Siden hun har vært på Ex On The Beach Norge hadde hun en sex scene hvor jeg kunne høre henne nyte det med litt skriking, jeg tenkte på at vi knuller hele tiden og jeg elsker den tanken, jeg runker til bilder av henne i undertøy, jeg får stå når hun er rundt meg. Når jeg blir for kåt er det henne det kan gå til seksuell trang til å voldta søsken barnet mitt, jeg vil ikke bli kjent som den som voldtok et familie medlem. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 29.12.2018 13:01:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle