Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg si nei, uten at det blir kleint?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og exen min slo opp for snart et halvt år siden (var sammen i 7 mmd) Denne tiden har vært veldig vanskelig for meg, men nå i det siste har vi begynt å snappe litt igjen. Jeg fikk en venn til å snakke til med han og da sa han at det ikke kom til å bli oss to igjen. Det eneste som skjedde da jeg var hjemme hos han var at jeg runket han, ikke noe mer. Nå har han sendt ganske mange dickpicks.. han spør ofte om jeg kan sende nudes, med det drøyeste jeg har sendt er bare bilde i bhen og i gstreng. Han sier at han er kåt på meg hele tiden og han spør om å pule. Jeg har egt litt lyst, men jeg tør ikke siden jeg er 14 (snart 15).. Jeg sier ja, men det kommer ikke til å skje med det første.. noen tips til hvordan jeg skal forklare han ting uten at det blir kleint, eller om hva jeg skal gjøre? På forhånd, takk

SVAR

Besvart 05.01.2019 22:32:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle