Hopp til hovedinnholdet

Penis får ikke plass i vaginaen. Penisen presses ut. Orgasme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg va på besøk hos kjæresten min i jula og vi ville ha sex.Vi har prøvd 3ganger og det vil ikke gå det er at penis får ikke plass i vaginaen.Han er jomfru men jeg har vært med to før som gikk fint.Og det er ikke pga.jeg ikke vil. Det er vått nok i massevis, og for å si, jeg er veldig klar! Jeg ble så lei meg at vi ikke fikk til og vet det er meg,at jeg ikke kan ta imot han. jeg prøver å slappe helt max av når han skal inn men så presses penisen ut av meg. Er det orgasme jeg får?Fordi da er jeg helt desperat og vil ha samleie skjønner du. Jeg har ikke onanert så mye, burde jeg kjøpe å øve litt med en stor dildo noen ganger?

SVAR

Besvart 05.01.2019 12:10:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
account_circle