Hopp til hovedinnholdet

Er det greit at penis ikkje kommer heilt inn? Trang skjede?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei , jeg er ei jente på 17 år. jEg har nokre spørsmål angående skjeden. jEg har hat sex eller eit par dypp. Vi hadde sex, men ikkje lenge. Og eg sjølv synest ikkje at skjeden ble så fryktelig utvida, men den blei det litt. Vi hadde varmet godt opp, og han kom inn, men er det greit med den neste at penis ikkje kommer heilt inn. jeg lurer på om eg er trang? Jeg kommer helt inn med en finger, på mitt kåteste og kan få inn 4 om jeg prøver. men dei er ikkje heilt inne da, berre eit par cm. Er dette unormalt for en som liker å fingre seg sjølv? Jeg vet veldig godt, at vagina klarer å få inn alt som det trengs, når man er opphisset og kåt. fordi då utvider vagina seg, men jeg klarer ikke å sette inn enn tampong, klarte det ein gong med de minste og jeg var avslappet. men nå har jeg ikkje hatt mensen på lenge, så eg har ikkje prøvd igjen. men i frå det jeg skriver, er jeg trang då?

SVAR

Besvart 05.01.2019 12:25:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
account_circle