Hopp til hovedinnholdet

Sender drøye bilder, planlagt og møtes å ha sex, men det skjer aldri.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg trenger hjelp jeg snakker masse med en gutt og bi sender ofte drøye bilder og biter oss i leppen når vi sender bilde til hverandre. Og vi her planlagt å møtes men det skjer aldri å vi har planlagt å ha sex osv men det skjer aldri å jeg er for kåt på han til og bare sende drøye bilder på snap liker heller ikke å sende over telefon hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.01.2019 07:27:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle