Hopp til hovedinnholdet

Har ikke hatt sex. Takler ikke dette mer snart og slår meg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no Det er noe som plager meg og det er at jeg fortsatt ikke har hatt sex enda og det går sånn inn på meg at jeg kan gråte så mye at jeg nesten ikke får puste. Jeg takler ikke dette mer snart og slår meg selv fordi jeg fortsatt er jomfru og blir 20 neste mnd. Skulle ønske jeg hadde hatt sex som 18 åring eller noe sånt, fordi da hadde jeg følt meg bedre i sjelen og psyke mitt og vite at jeg var ung når jeg hadde sex første gang. Om dere skjønner?? Men sånn ble det ikke og det er mest pga av at jeg har trang forhud som jeg skal fjerne neste mnd, og hater meg selv at jeg ikke sa det til legen når jeg var 16. Tenker på dette hver dag, at jeg kunne fjernet den trange forhuden for lengst og hatt sex for lengst også kanskje. Og så er jeg homofil og vil sånn ha sex med en annen gutt fordi jeg er kåt ganske ofte. Ville bare skrive av meg, siden jeg skader meg selv pga av dette og gråter mye pga av dette :( håper dere svarer meg skikkelig og forstår hva jeg mener. Dere er en bra side

SVAR

Besvart 12.01.2019 11:04:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle