Hopp til hovedinnholdet

Prøvd å ha samleie, blir kåt og våt, men føler skrekk og blir nervøs.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og mannen min prøver å ha samleie jeg blir kåt og litt våt men når han prøver å komme over meg eller prøver å få penis inn så blir jeg så skrekk og nervøs at jeg dytter han vekk. Vi har prøvd på det flere ganger men jeg gjør det samme hver gang og syns synd på han som tåler meg sånn. Hva kan jeg gjøre? Vi har ikke hatt samleie så mye siden det gjør meg vondt jeg blir så stresset men jeg vil nyte det men klarer ikke. Håper dere kan hjelpe meg med noen råd. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 12.01.2019 17:30:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Kåt, men kroppen gir ikke forventet respons

Mange sliter med å få kroppen til å fungere som forventet når man er kåt. Lysten er der, men skjeden blir ikke våt eller penis blir ikke stiv. Hva skjer og hva kan du gjøre?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
account_circle