Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med stesøstra mi.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg pulte min stesøster (null biologisk binding) på hytta da vi sov sammen. Vi sov i en byggning med et rom som er avskilt fra selve hytta. Ingen vet om det. Alt starta med at jeg ble kåt og begynte å runke klokken 01.30 jeg gadd ikke å gå på do for å runke siden det var snø ute og kaldt og rommet er adskilt fra resten av huset. Jeg trodde jeg var stille og diskre men plutselig ser jeg at ho våkner. Hun blir imponert over kroppen min. Jeg er veltrent med lite fett og muskler. Hun står der sjokkert og kommer bort til meg og tar over jobben på penisen min. Fra der skjedde det mye som anal, vaginal, oral, puppesex også fikk jeg til slutt utløsning i munnen hennes. Saken er at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med dette nå. Angrer på det nå for vi er jo stesøsken, men angrer samtidig ikke grunnet opplevelsen.

Besvart 16.01.2019 13:51
 

Svar
Hei

Du skriver ingenting om alderen på stesøsteren din, så jeg går ut ifra at hun er over den seksuelle lavalder. (Om hun ikke er det, vil alderen hennes kunne være mer problematisk for deg enn at hun er stesøsteren din). 

Når det gjelder det å ha sex med søsken, så faller det inn under loven om incest. MEN - stesøsken er ikke automatisk inkludert i denne, i og med at de ikke er biologisk knyttet sammen. Lovtekster er kompliserte, men slik den kan tolkes, vil det ha betydning om dere har vokst opp i lag som om dere er ekte søsken, eller ei. Har dere ikke hatt "hele livet" sammen og ikke vokst opp som om de er ekte søsken, så vil dette etter loven ikke dreie seg om incest. 

Det er forståelig at situasjonen uansett kan føles vanskelig i ettertid fordi dere er i en familiær situasjon. Om dere ikke allerede har gjort det, så vil jeg anbefale at dere to snakker sammen om det som skjedde slik at dere kan få til en avslutning på det, og det vil bli lettere å gå videre som "bare" stesøsken igjen. 

Det kan kanskje også være godt for deg å betro deg til en venn eller en voksen som kan lytte til deg og støtte deg om du trenger det.

Ønsker deg lykke til. 

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex