Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg utvide skjeden min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For noen måneder siden valgte jeg å ha sex for første gang med en jeg ikke kjente så godt, fordi dette virket mest naturlig for meg. Men jeg var for trang, og guttens penis var noe større enn jeg hadde sett for meg. Det som skjedde var at penisen hans ikke gikk inn i kjeden min, og dette er noe som har plaget meg helt siden. Nå har jeg begynt å holde på med en gutt som jeg liker veldig godt, og har et godt forhold med, og jeg frykter selvfølgelig da at vi kommer til å ha sex en gang om dette varer. Jeg er klar for sex, men er redd for at hans penis heller ikke kommer til å passe inn. Så spørsmålet mitt er egentlig om dette er normalt? Og er det noe heg kan gjøre på forhånd, kanskje for å utvide kjeden? Ønsker helst å få «utvidet» kjeden på egenhånd, vil helst ikke dra til legen. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 16.01.2019 22:22:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle