Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å stoppe og onanere på et par timer! Tips.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år, om jeg onanerer ofte. Når jeg starter så får jeg orgasme snake fort. Problemet er at når jeg først har starta å onanere, klarer jeg ikke å stoppe på et par timer! Når jeg stopper så er det fordi det er middag, jeg må dusje, gå på trening eller noe sånn obligatorisk. Jeg prøver å ta vekk hendene å gjøre noe annet men plutselig driver jeg å gnikker igjen. Jeg får også orgasme hver gang og de kommer fortere , men er svakere etterhvert. S jeg får orgasmer av ulik grad sånn 30 ganger eller mer. Og kan jeg jo ikke slutte å onanere det er så deilig. Tips?

SVAR

Besvart 19.01.2019 08:59:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle