Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kjennes orgasme ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er litt nysgjerrig og har et spørsmål.(Har et annet et men de er ikke plass til de her.så kommer til å sende en ny en) 1) Hvordan kjennes orgasme ut?For noen ganger når jeg ligger i sengen liker jeg på en måte å ta litt av dynetrekket og på en måte presse og skli det litt ned og så kan jeg få sann følelse nedentil jeg synst er deilig og jeg strammer muskelen(rumpe&lår) pleier og løfte rumpa litt.Jeg kjenner muskel greie og.(Kanskje muskelsammentrekninger? Usikker)Er litt usikker på hvordan jeg skal beskrive de men jeg kjenner de ved lysken noe sant.Klarer ikke å holde på sann lenge men jeg kan ta en liten pause før jeg begynner å gjør det samme.Når jeg skal ta pause så føles muskelene i lysken litt rare. Og jeg pleier å holde pusten når jeg gjør det. Vanskelig å forklare hehe.... Kan gjerne forsette sann en stund pga jeg synst det er en deilig følelse nedentil. Men jeg vet ikke om ditta er orgasme. For jeg synst det høres rart ut vist det er orgasme.(Har aldri onanert før)

SVAR

Besvart 21.01.2019 16:39:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle