Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt ubeskyttet sex og er redd jeg har fått klamydia.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg hadde ubeskyttet sex for en uke siden, nå er jeg redd for at jeg har fått klamydia. det er nå 8 dager siden jeg hadde sex. men jeg er usikker på om det er klamydia eller urinveisinfeksjon. jeg er tissatrengt men når jeg tisser kommer det nesten ingenting. når jeg er ferdig tissa må jeg forsatt tisse. det svir også når jeg tisser. jeg tisset ikke etter sex heller, kan det foråsake urinveisinfeksjon?. mensen er også lenger enn vanlig men blør ikke mye nå så den er sikkkert snart ferdig. mensen er og vanlighvis uregelmessig, og har hatt mensen i snart 3 år. lurer også på om hva du tror det er. hva er mest sannsynlig at det er? klamydia eller urinveisinfeksjon? håper på fort tilbakemelding, takk for hjelp:)

SVAR

Besvart 05.02.2019 19:03:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle