Gjør det veldig vondt den første gangen man skal ha samleie? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Gjør det veldig vondt den første gangen man skal ha samleie?

account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har en del spørsmål angående sex.. 1) gjør det veldig vondt den første gangen? jeg vet det varierer fra person til person, men jeg har ganske høy smerteterskel og får ikke vondt når jeg f.eks onanerer med håndtaket på en børste. 2) er en penis ca like stor som håndtaket på en børste? vet også at penis lengden varierer fra gutt til gutt hehe, men jeg aner ikke hvor bred det er normalt at den er. 3) jeg er redd for å bli gravid dersom jeg skulle ha sex. selv om man bruker komdom har jeg hørt at kondomet kan sprekke og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort dersom jeg ble gravid! hadde vært et mareritt. så er kondom trygt? 4) hva kan jeg onanere med som ikke er en dildo som kan minnes om bredden på en penis? jeg tror at en banan ofte er tjukkere men vet ikke helt.. ser bredden på denne hårbørsten https://loco.no/borste-stor-oval omtrent like stor ut som en gjennomsnittlig penis?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer