Hopp til hovedinnholdet

Gjør det veldig vondt den første gangen man skal ha samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har en del spørsmål angående sex.. 1) gjør det veldig vondt den første gangen? jeg vet det varierer fra person til person, men jeg har ganske høy smerteterskel og får ikke vondt når jeg f.eks onanerer med håndtaket på en børste. 2) er en penis ca like stor som håndtaket på en børste? vet også at penis lengden varierer fra gutt til gutt hehe, men jeg aner ikke hvor bred det er normalt at den er. 3) jeg er redd for å bli gravid dersom jeg skulle ha sex. selv om man bruker komdom har jeg hørt at kondomet kan sprekke og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort dersom jeg ble gravid! hadde vært et mareritt. så er kondom trygt? 4) hva kan jeg onanere med som ikke er en dildo som kan minnes om bredden på en penis? jeg tror at en banan ofte er tjukkere men vet ikke helt.. ser bredden på denne hårbørsten https://loco.no/borste-stor-oval omtrent like stor ut som en gjennomsnittlig penis?

SVAR

Besvart 04.02.2019 19:01:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle