Hopp til hovedinnholdet

Masse luft inn i vagina, selv om gutten IKKE har tatt inn penis enda.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Var usikker på hvordan jeg skulle kategorisere dette spørsmålet. Enten kropp og helse, eller sex. Hver gang jeg setter meg opp og bøyer ryggen slik at gutten kan ta meg bakfra kommer det masse luft inn i vagina, selv om gutten IKKE har tatt inn penis enda. Når gutten derimot tar inn penis, høres det ut som jeg fiser. Jeg er fullt klar over at "fittefis" er helt normalt, men hva er greien med all luften som kommer inn FØR penis? Har alltid vært så sinnsykt usikker når det kommer til sex, siden det lager så utrolig mye lyd, er forstyrrende og FLAUT. Håper ikke dette blir for drøyt å dele, men når jeg står i den stillingen og tar fingen inn i vagina selv, kjennes det ut som en hule. Vil ikke si at dette skjer fordi jeg er "løs" som noen kaller det, siden jeg har kun problem me akkurat denne stillingen. Alle andre funker fint:) Hva er greien?

SVAR

Besvart 08.02.2019 06:39:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle