Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å få/ha en varende ereksjon under samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med å få/ha en varende ereksjon under samleie. Hadde kjæreste i perioden 15-18 år og hadde ingen problemer med dette da, men nå er jeg singel og har vært med 5 andre jenter siden exen min og har enten ikke klart å få ereksjon eller ha den lenge nok til å fullføre. Har vært redd for at dette var en effekt av at jeg så på for mye pornografi eller onanerte for mye, så jeg kuttet det ut helt for en stund siden. Likevel, da jeg var med en jente igår klarte jeg fortsatt ikke å få ereksjon. Ganske sikker på at jeg ikke er homofil (hvis det er relevant) i og med at jeg får en god ereksjon under «foreplay», men som forsvinner med en gang jeg blir stressa eller skal ta på kondomen. Aner ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg skal snakke til og blir bare mer og mer frustrert og oppgitt over meg selv hver gang jeg ikke klarer det. Takk for svar!

SVAR

Besvart 07.02.2019 17:00:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå. Hvorfor skjer dette?"

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle