Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ikke like kåt som før, fikk skikkelig ereksjon ved sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg ikke like kåt som før. er ikke like så sugen på sex som før. Merket det først ved at eg ikke fikk skikkelig ereksjon når jeg skulle ha sex med en jente. var aldri problem når jeg hadde sex med dama jeg hadde for over ett år siden. ereksjonen kom av seg selv bare med tanken på sex. nå etter at jeg skulle ha sex med en ny dame jeg hadde for 1/2 år siden,så har jeg merket at ereksjonen krever mer for å komme. går ikke opp av seg selv ved tanken på sex,men må runkes opp en stund før den er stiv og etterhvert så har ikke lysten på å onanere vert så stor. jeg føler også at følelsen ved å komme ved onanering ikke er like digg lenger. og eg har merket at jeg aldri har morgen brød og aldri får jeg ereksjon i løp av dagen heller. er jo så vanlig å få boner i løp av dagen, men skjer meg aldri lenger. og våkner aldri med morgen brød. føler også følsomheten på penishode et mindre nå enn før. og suget etter onanering er lavere. onanerer likevel ofte, ofte hver dag.årsak? hvakan gjøres?

SVAR

Besvart 07.02.2019 17:21:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåt, men kroppen gir ikke forventet respons

Mange sliter med å få kroppen til å fungere som forventet når man er kåt. Lysten er der, men skjeden blir ikke våt eller penis blir ikke stiv. Hva skjer og hva kan du gjøre?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå. Hvorfor skjer dette?"

 

Les mer
account_circle