Hopp til hovedinnholdet

Skulle ha sex med kjæresten for første gang, ble mange komplikasjoner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skulle ha sex med kjæresten min for første gang, men det var mange komplikasjoner. Vi hadde klinet i rommet og i dusjen, senere dro vi til sengen for å pule. Hun ville ikke suge, som er helt greit om hun ikke vil, eller gjøre det lettere for meg å pule. Hun ville jeg skulle stikke den inn med en gang. Hun var våt, men det var veldig vansklig å få den inn, for stramt. Jeg fikk kanskje 7cm inn, men det var alt. Det ble for stramt. Jeg begynte å miste stivheten og hun trodde jeg ikke likte henne og at jeg ikke syns hun var attraktiv. Til slutt endte vi bare opp med å kline og fingerleking. Hun så ut som om hun var skuffet, og vi har ikke hatt så veldig mye kontakt siden. Hva var det som skjedde? Var det min feil? Eller hennes? Takk for svaret :)

SVAR

Besvart 07.02.2019 18:46:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
account_circle