Hopp til hovedinnholdet

Blødning bare etter orgasme, ikke ellers (med p-piller). Normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går på microgynon p-pille og har hatt samme partner i over 2 år nå. Etter orgasme opplever jeg sporblødninger som kan variere i farge fra rent blod til lys brun/oransje. Dette skjer bare etter orgasme både ved sex og onani. Jeg har ingen markante smerter bortsett fra veldig lette kramper, men dette har jeg i ny og ne så det kan være uavhengig av blødningene. Jeg blør ikke hvis jeg ikke har orgasme, så derfor regner jeg med at det er på grunn av sammentrekningene i underlivet. Kan dette være farlig? Tusen takk for svar.

SVAR

Besvart 07.02.2019 21:40:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle