Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor svir det inne i skjeden etter sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 18 som har et spørsmål ang sex. Ofte, men ikkje alltid, etter at jeg og kjæresten har hatt sex så svir/brenner det litt inne i skjeden. Dette kjenner jeg spesielt på når han kommer inni meg. Han er ganske stor, så det kan hende at jeg bare blir sår, men jeg blir våt nok og vi passer på å bruke god tid. Jeg har testet meg for kjønnssykdomer, og aldri funnet noe. Jeg har heller ikke opplevd UVI, og tisser alltid sex. Det brenner aldri under sex, bare etter, og jeg lurer på om dette er vanlig? Dersom vi holder samleiet kort gjør det ikke like vondt i ettertid.

SVAR

Besvart 13.02.2019 18:51:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle