Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er så sjukt våt og kåt, er dette normalt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 19 år. Jeg har noen prob..tror jeg..og må spørre litt. Jeg syns jeg er så sjukt våt (og kåt) heeele tiden nå.Det er verst mellom mensenukene.Dete re plagsomt men er det normalt? Jeg syns jeg tenker på nakne gutter og peniser hele tiden. Jeg har hatt sex 3 ganger. Når vi er ferdig er det kommet maaasse utflod fra meg så hele tissen hans er helt klissete av seig og litt hvit utflod.Jeg syns det er flaut og han reagerer. Er det normalt?Likevel så har jeg ikke helt fått orgasmen.Noe mangler litt. Hjemme etterpå så bare drømmer jeg og ønsker å kjenne mer å ha noe mye større i skjeden???Jeg blir så tent av å tenke på en fyr jeg kjenner.Han har veldig stor...vet jeg.Har så vanvittig lyst å treffe han. Er jeg helt sjuk i hodet???Vet han vil treffe meg også.Men blir skjedeåpningen mye utvidet hvis jeg er med han mange ganger.Sånn for senere menr jeg..?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer