Hopp til hovedinnholdet

Er så sjukt våt og kåt, er dette normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 19 år. Jeg har noen prob..tror jeg..og må spørre litt. Jeg syns jeg er så sjukt våt (og kåt) heeele tiden nå.Det er verst mellom mensenukene.Dete re plagsomt men er det normalt? Jeg syns jeg tenker på nakne gutter og peniser hele tiden. Jeg har hatt sex 3 ganger. Når vi er ferdig er det kommet maaasse utflod fra meg så hele tissen hans er helt klissete av seig og litt hvit utflod.Jeg syns det er flaut og han reagerer. Er det normalt?Likevel så har jeg ikke helt fått orgasmen.Noe mangler litt. Hjemme etterpå så bare drømmer jeg og ønsker å kjenne mer å ha noe mye større i skjeden???Jeg blir så tent av å tenke på en fyr jeg kjenner.Han har veldig stor...vet jeg.Har så vanvittig lyst å treffe han. Er jeg helt sjuk i hodet???Vet han vil treffe meg også.Men blir skjedeåpningen mye utvidet hvis jeg er med han mange ganger.Sånn for senere menr jeg..?

SVAR

Besvart 16.02.2019 14:17:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forskjeller i seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
account_circle