Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker nudes, men får dårlig samvittighet når jeg spør..

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg liker Nudes men jeg får dårlig samvittighet når jeg spør hva skal jeg gjøre, er det kanskje en trygg Snapchat bruker som jeg kan spør som vil gi uten st jeg må føle meg dårlig

Besvart 24.02.2019 18:22
 

Svar
Hei

Det er ikke alltid så enkelt, dette med samvittigheten.. Jeg vet ikke av om det finnes noen bruker som sender ut nudes av eget ønske, slik at du ikke trenger å ha dårlig samvittighet. Det kan godt hende dette finnes altså.

Det som kan være litt problematisk med slik brukere eller grupper, er at du aldri kan være helt sikker på at bildene er sendt frivillig og at det ikke er bilder som blir delt videre uten samtykke. 

Den beste forutsetningen for å sende nakenbilder, er når man stoler 110% på motparten, at man er trygg og at man med sikkerhet vet at de bildene du får er sendt av noen som virkelig ØNSKER det.

Dette er ofte noe man kan få til dersom man er kjæreste med noen. Nudes kan være en del av det å utforske seksualiteten i et forhold. Da vil det være lettere å være sikker på at bildene du får er frivillige og ment til deg. 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det lov å sende dickpics?

Jente får dickpick

Det er ikke lov å sende bilder av kjønnsorganet ditt til folk som ikke ønsker det. Dette regnes som seksuelt krenkende adferd og kan anmeldes.

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex