Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor svir det sånn i skjeden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt en kjæreste som jeg har vært seksuelt aktiv med de siste 2 årene. Men for ca 8 måneder siden fikk jeg en ganske kraftig rift i skjeden, så jeg dro til gynekolog hvor jeg fikk vite at jeg også hadde sopp. Jeg behandlet dette med canesten så det gikk bort, og riften grodde. Men etter dette har jeg opplevd svie i skjeden under hvert samleie. Skjønner ikke hva det kan være? Svir veldig i skjeden i starten også blir jeg sår med en gang rundt skjeden. Har hatt mange tilbakevennende soppinfeksjoner men har alltid behandlet det. (Får også UVI ofte om dette har noe å si). Dro til gynekolog en gang til og fortalte dette med svien, men fikk beskjed om at legen ikke kunne se at noe var galt. Har ikke hatt noen annen partner i løpet av disse 2 årene. Så lurer på hva denne svien kan være?

SVAR

Besvart 27.02.2019 17:25:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Har du plager og vondt etter samleie?

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan skyldes smitte eller være noe du bør sjekke hos en lege.

 

Les mer
account_circle