Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurte på om dere vet om det er mange i Norge som har bleie fetisj?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurte på om dere vet om det er mange i Norge som har bleie fetisj? Jeg selv liker å bruke bleie når jeg er hjemme, men føler litt skam ovenfor det og er redd for at noen skal finne det ut. Jeg liker også å bruke analplug, selv om det også føles litt skamfullt. Burde jeg prøve å ha ett litt mer avslappet forhold til det? Jeg liker å tisse I bleien for det gjør meg litt kåt, onanerer også med bleie på, men skammer meg litt etterpå og tenker at dette ikke er normalt. Koffer skulle akk jeg få denne type fetisj? Er det farlig å sove med analplugg? Takker for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 28.02.2019 05:24:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle