Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få orgasme sammen med kjæresten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei 1 Noe jeg synes er litt rart er at jeg alltid klarer å få orgasme når jeg onanerer ved å gni på området rundt klitoris, men sånn 2-3 ganger i året får jeg orgasme av å fingre slik at jeg treffer G punktet. Det er som at G punktet bare kommer og går, av og til er det der og av og til ikke! Hva skal jeg gjøre? Jeg elsker g punkt orgasmen men hvordan kan jeg klare å få den oftere? 2 når jeg ig kjæresten min har sex får jeg aldri orgasme, jeg har en helt annen følelse i kroppen når vi har sex som nor jeg onanerer. Sex føles utrolig digg, men jeg klarer bare ikke å få orgasme hjelp! Føler at feks klitoris ikke er så følsom når jeg er med kjæresten min som når jeg er alene. Kjæresten min begynner å bli fortvilet fordi jeg aldri får orgasme! Trenger desperat hjelp! Vh J15

SVAR

Besvart 03.03.2019 18:06:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle