Hopp til hovedinnholdet

Er kåt hele tiden. Prøvd å onanere, men får rett og slett ikke til å komme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 16 (snart 17) år gammel jente og er kåt hele tiden. Jeg har prøvd å onanere, men får rett og slett ikke til å komme. Jeg føler jeg har prøvd alt. Til og med porno, noe jeg fant ut at ikke var noe for meg. Har kjent at noe skjer etterhvert i «onaneringsprossesen», men det tar for lang tid og jeg begynner etterhvert å kjede meg. Hva kan jeg gjøre? Begynner å bli lei av å være så kåt, men aldri komme.

SVAR

Besvart 04.03.2019 18:13:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle