Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex uten beskyttelse for to uker siden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 16 år. For ca. to uker siden hadde jeg sex uten beskyttelse, jeg hadde mensen eller en blødning hvis jeg kan kalle det det. Jeg går på p-pillene marvelon men jeg hopper over sukkerpille uken fordi jeg får så kraftige mensensmerter. Det jeg lurer på er, går det an få mensen selv om man hopper over sukkerpille uken eller får man mensen siden man glemmer en pille? Og i såfall hvor lang tid etter man har glemt en pille tar det før man får mensen? Er man fortsatt beskyttet mot graviditet hvis man glemmer en pille, men tar nesten pille dagen etter? Det siste jeg lurer på er om de strip graviditetstestene er sikre, jeg tok en den viste negativ, ingen skyggestreker, er bare usikker. Graviditetstesten er kjøpt på normal.

SVAR

Besvart 07.03.2019 10:26:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon?

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle