Hopp til hovedinnholdet

Usikker fordi jeg vet det ikke er lov med samleie innad i familien.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 år, og har et litt rart forhold med stemoren min. For ca. et år siden fant hun cum i sokken min som lå under senga. Hun luktet på den, og fortalte meg at hun syntes det luktet godt. Etter en uke eller to ble vi enige om at det kanskje hadde vært gøy om hun fikk smake litt mer. Hun prøvde å runke meg litt. Det føltes veldig rart i starten, men ble fort vant til det. Det er sååååå digg! I løpet av det siste året har vi eksperimentert med litt forskjellig. Vi koser oss sammen når pappa ikke er hjemme. I det siste har hun snakket litt om å ta et steg videre. Jeg blir fort usikker fordi jeg vet det ikke er lov med samleie innad i familien, men hun forsikrer meg hele tiden om at det er greit fordi hun bare er stemor, og ikke biologisk mor. Jeg hører jo at alle vennene mine ser på stemor porno, så så rart kan det vel ikke være? Håper på raskt svar. Det er vanskelig når stemoren min maser og maser. Hilsen usikker og nervøs gutt ;))

SVAR

Besvart 15.03.2019 11:58:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle