Hopp til hovedinnholdet

Litt blod etter første samleie - normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei 15 år gammel jente og hadde sex for første gang for to dager siden. Vi hadde ikke kondom men vi er sikker på at han ikke kom inni meg. Nå i ettertid har jeg fått brunaktig utflod. Er dette noe jeg burde sjekke? Jeg skjenner meg også litt klam i tissen som jeg ikke helt vet hvordan jeg skal beskrive. Jeg tror også hele tiden det er mensen fordi det kjennes sånn ut men så er det ikke det. Ingen av oss har hatt sex før og derfor tror jeg ikke det er noe kjønnssykdom. Men er veldig redd det er noe galt. Jeg begynte også å blø litt under samleie men det var veldig lite.

SVAR

Besvart 12.03.2019 14:37:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle