Hopp til hovedinnholdet

Har en kjæreste, men har vært nær å være utro flere ganger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er i et 2 år gammelt forhold. Jeg har nylig hatt interesse av å ligge med andre jenter. Muligens fordi kjæresten min er den eneste jeg har ligget med. Jeg synes det er veldig spennende når jenter prøver seg på meg på fest osv, og føler at jeg misser ut på en stor del av det å være ung. I tillegg er russetiden rett rundt hjørnet. Jeg elsker henne utrolig masse, og er ikke lei av henne eller sexen vi har, men vil samtidig ut å prøve nye ting. Jeg har vært nær å være utro flere ganger, men føler det blir for galt. Dette har plaget meg lenge nå, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Takk for svar!

SVAR

Besvart 23.03.2019 09:28:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle