Hopp til hovedinnholdet

Har hatt ubeskyttet sex, kan jeg ha klamydia? hjelper amoxicillin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt ubeskyttet sex med noen ulike partnere. Fikk vite nå at venninnen min testet positivt for klamydia, jeg har hatt sex med to av de samme guttene hun hadde sex med, på samme kveld. Er det dermed stor sannsynlighet for at jeg også har klamydia? Har akkurat begynt på en 7-dagers antibiotikakur for uvi med amoxicilin 500mg, hvis jeg har klamydia vil denne typen antibiotika ta det også? Skal selvfølgelig teste meg så fort som mulig men får ikke gjort det akkurat nå, derfor jeg spør. :)

SVAR

Besvart 23.03.2019 14:30:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle