Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble filmet når jeg hadde sex, og filmen er vist til andre...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dette er kjempe kleint så jeg sier det bare rett ut. For en stund siden hadde jeg anal sex med en gutt, og han filmet meg uten at jeg visste om det. Jeg har ikke kontakt med han lenger og det begynner å bli 1 til 2 måneder siden, men jeg fant det akkurat ut via en av kompisene hans som hadde sett videoen! De har en veldig sluttet vennekrets, så jeg tviler på at videoen går noe lenger en det. Men jeg vil bare at videoen skal slettes og håper at den ikke har blitt videresendt. Føler ikke jeg kan snakke med han det gjelder. Hva gjør jeg? Mvh angrende jente

SVAR

Besvart 02.04.2019 09:54:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle