Hopp til hovedinnholdet

Lurer veldig på hvor mange kjæresten har hatt sex med. Spørre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært sammen med kjæresten min i 3 måneder og lurer veldig på hvor mange han har hatt sex med. Jeg er en veldig følsom jente som kjenner jeg blir litt lei meg når jeg tenkte at han kan ha lagt med andre. Når vi snakker om hvilke kondomer som passer han sier han at han har prøvd en del kondomer og at det bare er forferdelig å bruke.. han har ikke sagt direkte at han har hatt sex med andre, men skal jeg spørre? Eller skaper det dårligere stemning?

SVAR

Besvart 09.04.2019 07:21:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan bruker man kondom?

Kondom brukes på penis under sex for å unngå graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner. Det er det eneste sikre prevensjonsmiddelet som gutter kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle