Hopp til hovedinnholdet

Vi vil begge ha sex snart

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg fikk kjæreste for noen uker siden, vi har holdt på lenge før den tid så vi kjenner hverandre utrolig godt. Vi er kommet ganske langt i forholdet på kort tid, (koser, kliner, holder hender og også begynt å kjenne litt på hverandre med klær). Vi har snakket noe om sex og at begge vil når han også fyller 14år om ikke lenge. Jeg føler meg egentlig klar, og er ikke redd for å gjøre det, jeg føler meg trygg på han.. Men er det lurt å vente..? Jeg vet det er 16 år i den seksuelle lavalderen i Norge, men er det uloveligt og straffbart om begge er under 16 og har sex?.. Kan jeg risikere at han forlater meg hvis det ikke går så bra under samleiet, eller noe likt..? Ønsker bare et svar, noen tips og litt hjelp:) -jente 14 år

SVAR

Besvart 10.04.2019 21:26:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle