Hopp til hovedinnholdet

Men så stakk han tissen sin oppi rompa mi, er det farlig?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei Jeg vile ha sex med en gutt jeg liker men Han vil ikke jeg er kåt hele tiden Når jeg ser på tissen Hans og en gang så var Han på overeating TIL meg og I sengen så var vi helt naken og han gnide på puppene mine og kilet meg I tissen vi kyset og så hadde Han en kondom og en prevangsjon vem av disse velger du til sex så Han og jeg så vil du ha sex med meg sa jeg ja sa han skal vi sa jeg også Fikk jeg ha sex med en jeg virkelig liker det var drit godt det kilte inni tissen men så stakk Han tissen sin oppi rompa mi det var digg men jeg lurer på om det er farlig☝

Besvart 11.04.2019 17:31
 

Svar
Hei jente 16 år. 

Det er ikke farlig å ta penisen inn i rompa hvis man bruker god tid på å forsiktig utvide endetarmsåpningen. Hvis man fører penisen rett inn uten å utvide endetarmsåpningen, kan musklene skades. Se artikkelen om analsex. Hvis du har smerter eller ubehag i rompa, kan du snakke med lege på helsestasjon for ungdom eller fastlegen. 

Det var fint at dere hadde god seksualitet sammen. 

Jeg vet ikke helt om jeg forstod dette med kondom og prevensjon. Kondom brukes når man har samleie, både i skjeden og i endetarmen. Det beskytter mot uønsket graviditet og mot kjønnssykdommer/seksuelt overførbare infeksjoner (SOI).

Hvis man fører penisen inn i endetarmen og derfra til skjeden må man bytte kondom. Hvis ikke, kan det komme bakterier fra endetarmen inn i skjeden, noe som kan gi irritasjon/infeksjon i skjeden. 

Hvis det var Nødprevensjon han hadde, er det viktig at du vet at denne ikke alltid virker. Hvis mensen ikke kommer slik den skal, må du snakke med helsesøster/helsesykepleier på skolen eller på helsestasjon for ungdom og få tatt en graviditets test.

Det anbefales at man har nødprevensjon i reserve hvis man bruker kondom som eneste prevensjonsmetode. Det er hvis kondomet sprekker, glir av inne i skjeden eller at man glemmer kondomet. 

Du kan også snakke med helsesykepleier om alt dette. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Kondom

Fakta om kondomer (ung.no)

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

Les mer

Nødprevensjon - "angrepille"

Bekymret jente (colourbox.com)

Det kan være godt å ha en reserveløsning hvis du av en eller annen grunn har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker. Her kan du lese mer om nødprevensjon.

Les mer

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Finn rett prevensjon på ung.no (colourbox.com)

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex