Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikkje orgasme under samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 19 år. Jeg får ikkje orgasme under samleie, det er veldig godt og jeg har vert nærme mange ganger føler jeg, men aldri faktisk orgasme. Når jeg fingrer får jeg det raskt, men jeg får det kun når jeg strammer hele kroppen, eller ligger utstrekt med bena mine og spenner dem. Dette er utrolig irriterende, og veldig upraktisk da jeg vil nå klimaks også ved samleie. Har lest at dette kan være noe jeg har innøvd meg og da fått det som vane, men hvordan kan jeg isåfall bli kvitt det? Jeg vil virkelig forandre dette og det er noe som plager meg skikkelig og alt jeg vil er å oppnå orgasme med kjæresten under samleie, og tar i mot alle tips for å kunne endre denne greien. Dette er jo en metode jeg har brukt i flere år ved fingring uten å tenke over at jeg egentlig gjør det. Men når jeg for litt siden fikk kjæreste innså jeg hva som faktisk gjorde at jeg oppnår orgasme og at jeg derfor ikke får det ved vanlig samleie? Vil det alltid være slik??

SVAR

Besvart 26.04.2019 07:28:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle