Hopp til hovedinnholdet

Liten penis og trang forhud

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 14 år. Mange av kompisene mine har pikker på 19 cm og sånn og jeg har bare 9 cm. Jeg har dame, som jeg er ganske åpen til om dette temaet. Jeg er ganske lei meg pga dette. Alle sier at jeg må pule hele tiden og jeg er ukomfortabel hver gang noen snakker om pikken sin. Jeg har også veldig stram forhud, så jeg kan ikke se pikkhodet mitt. Selv så har jeg veldig lyst til å pule, men jeg vet ikke helt om hun kommer til å kjenne den engang og om forhuden min kanskje kan ødelegge. Kondomer henger så vidt på pikken min for den er ganske tynn også. // har dere noen tips til hvordan jeg kan løse problemet? Eller noe om hva jeg skal gjøre med forhuden? -på forhånd takk

SVAR

Besvart 09.05.2019 14:19:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle