Hopp til hovedinnholdet

Har samleie. Problemet er at jeg aldri har kommet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kj'resten min har vaert sammen i snart et aar. Vi har sex skikkelig ofte, saa mange ganger at jeg ikke kan telle eller huske. problemet er at jeg aldri har kommet. de eneste gangene jeg kommer er hvis jeg liksom onanerer imens eller alene. Jeg har flere venninner som kommer nesten hvergang de har sex. men jeg aldri. Jeg klarer heller ikke aa forstaa hvordan det er fysisk mulig for jenta aa komme. jeg har heller aldri kjent f;lelsen av aa nesten komme heller under sex. HVa skal jeg gj;re?

SVAR

Besvart 09.05.2019 16:01:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
account_circle