Hopp til hovedinnholdet

Jente 17 år! Går på p-piller og hadde menspause for 5 mndr siden. Blør litt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg hadde for 1 uke siden sex med typen. jeg har gått på p-piller i 2 år nå. og sist jeg hadde mensen pause var for 5 måneder siden. men for 1 måned siden så tok jeg en pille litt senere men ikke over 12 timer. jeg fikk en liten blødning som resultat av det. jeg hadde litt problemer med de små blødningene men jeg fortsatte å ta p pillene selvom for å få det til å gå bort. og for 1 og en halv uke siden gikk de små blødningene bort. så for 1 uke siden så hadde jeg sex med typen uten kondom ettersom jeg går på p piller. dagen etter vi hadde sex så begynte jeg å blø og det har vart i 1 uke nå, disse blødningene selvom jeg fortsatt tar p pillene. og jeg har kraftige murringer i magen. blødningen er sånn at jeg kan bytte truse innlegg 2 om dagen og det er kraftig brunt eller rødt/blanding av begge. er det festeblødning? eller er det fordi det kan ha oppstått en rift inne i kjeden min? jeg var litt påvirka av alkohol når det skjedde kan det ha noe å si? takk på forhånd for svar<3<3

SVAR

Besvart 12.05.2019 14:04:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle